ARCHERY TAG – AAN DE WATERWEG

Paintball maar dan net even anders! Archery Tag is een spectaculaire activiteit en één van de snelst groeiende trends op het gebied van teamuitjes en teambuilding. Wordt de nieuwe Robin Hood en versla je tegenstanders met pijl en boog, scoor punten door het doel te raken of verover de vlag!

Sport & Spel onder professionele begeleiding

Onder begeleiding van ervaren instructeurs wordt het spel uitgelegd en wordt u geholpen om het materiaal eigen te maken. Na één voor één de pijl en boog te hebben beschoten start het spel. Ieder team begint aan de verkeerde kant van het veld en probeert na het startsignaal zijn eigen attributen te verzamelen. Kijk uit want het gevaar dat iemand sneller is dan u kan zo maar eens betekenen dat het punten kost! De activiteit is zeer populair voor onder andere vrijgezellendagen, familiedagen en bedrijfsuitjes.

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

Archery Tag staat garant voor plezier en teamspirit maar zal ook bijdragen aan een extra leuke ervaring aan ons fort.  Op het grasveld van Fort 1881 zullen de teams elkaar tegemoet gaan om het spel te winnen. Ben je niet zo fanatiek? Geen probleem, je kan altijd de vlag verdedigen uit stilstand!

Combineer Archery Tag met Powerkiten

Maak uw middag compleet en combineer Archery Tag met bijvoorbeeld Powerkiten. Reserveer twee activiteiten en ontvang direct een combi-korting!

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op! Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten!

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

VOORBEELD PROGRAMMA
  • 15:30 – Ontvangst met een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers

  • 15:45 – Uitleg activiteiten programma en teamindeling

  • 16:00 – Start Archery Tag

  • 17:00 – Start Powerkiten

  • 17:30 – Start BBQ & Borrel op het terras met uitzicht op de Nieuwe Waterweg

  • 20:30 – Einde dag fort

Uiteraard is dit een voorbeeld programma en stellen wij met veel plezier een programma voor u samen dat past bij uw wensen.

Fun & Teambuilding
Ook bij slecht weer
Vanaf 10 personen