BUBBLE VOETBAL – AAN DE WATERWEG

Een fantastische groepsactiviteit wat garant staat voor lachen, gieren en brullen! Het bubble voetbal is voor jong en oud en is hilarisch om aan deel te nemen of om alleen maar te aanschouwen. Combineer uw bezoek aan Fort 1881 met deze groepsactiviteit en het zal niet snel worden vergeten!

Sport & Spel onder proffesionele begeleiding

Onder begeleiding van ervaren instructeurs wordt het spel uitgelegd en wordt u geholpen de grote bubbel om uw lijf aan te trekken! De angst van het tegen elkaar aanlopen wordt al snel vergeten doordat vallen namelijk helemaal niet zeer doet. De zachtheid van de bal vangt u op en brengt u in hilarische standen. De activiteit is zeer populair voor onder andere vrijgezellendagen, familiedagen en bedrijfsuitjes.

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

Bubble voetbal zal zorgen voor een compleet nieuwe voetbalervaring. Op het grasveld van Fort 1881 zullen de teams elkaar tegemoet gaan wat de meest komische plaatjes oplevert! Dus,… camera bij de hand! Vraag ook naar onze horeca mogelijkheden voor een volledig verzorgde middag en/of avond.

Combineer Bubble voetbal met Archery Tag

Deze unieke activiteit wordt helemaal een succes wanneer u het combineert met bijvoorbeeld Archery Tag! Reserveer twee activiteiten en ontvang direct een combi-korting!

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op! Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten!

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

VOORBEELD PROGRAMMA
  • 15:30 – Ontvangst met een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers

  • 15:45 – Uitleg activiteiten programma en teamindeling

  • 16:00 – Start Bubble voetbal (team A) en Archery Tag (team B)

  • 17:30 – Start BBQ & Borrel op het terras met uitzicht op de Nieuwe Waterweg

  • 18:30 – Heerlijk dessert

  • 20:30 – Einde dag fort

Uiteraard is dit een voorbeeld programma en stellen wij met veel plezier een programma voor u samen dat past bij uw wensen.

Fun & Teambuilding
Ook bij minder weer
Vanaf 10 personen