FORT MINISTERIE – SPELPROGRAMMA

Treed in de voetstappen van het kabinet tijdens de WO II en ga met je eigen “ministerie” de competitie aan tegen je collega’s, relaties, vrienden of familie! Het Fort Ministerie is een gezellig teambuilding/spel programma, geschikt voor iedereen van 8-80 jaar! Tijdens de WO II heeft het kabinet eenmalig buiten Den Haag vergaderd in verband met de dreigingen en dit was op dit fort.

Bouw een toren in het Torentje

Afhankelijk van uw groepsgrootte en de tijd in uw programma gaat u meerdere spelonderdelen doen in de diverse “regeringsruimtes”, zoals een toren bouwen in het Torentje. Met gebruik van touwen en een magneet probeert u met uw team een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Of probeer in de Handelingenkamer de “laserstralen” te ontwijken en zo de miljoenennota te bemachtigen. Daag uw vrienden of collega’s uit in het Departement van Oorlog tijdens een potje reuze Zeeslag!

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

Het doel van het Fort Ministerie is om zoveel mogelijk miljoenennota’s te verdienen en zo als winnaar uit de strijd te komen. Het Fort Ministerie wordt altijd afgesloten met een finalespel, waarbij alle teams het tegen elkaar op gaan nemen om de laatste miljoenennota’s binnen te halen. Uiteraard wordt het winnende team na afloop gehuldigd met een lekker flesje bubbels!

Speciaal ontwikkeld voor Fort 1881

Dit unieke spelprogramma, speciaal ontwikkeld voor Fort 1881, is toegankelijk voor alle leeftijden en biedt teambuilding en gezelligheid voor een leuk dagje uit met de collega’s of familie. Omdat het programma door ons zelf is ontwikkeld, kunnen we eventueel aanpassingen doen om het thema van uw bedrijfsuitje of de Jarige Job in het zonnetje te zetten. Hierin denken wij graag met u mee.

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

VOORBEELD PROGRAMMA
  • 10:00 – Ontvangst met een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers

  • 10:30 – Uitleg activiteiten programma en teamindeling

  • 10:45 – Start Fort Ministerie

  • 12:00 – Uitgebreide lunch op het terras met uitzicht op de Nieuwe Waterweg

  • 13:00 – Vervolg van het Fort Ministerie

  • 14:30 – Finale met alle teams en Prijsuitreiking

  • 15:00 – Borrel op het terras

  • 16:00 – Einde dag op het fort

Uiteraard is dit een voorbeeld programma en stellen wij met veel plezier een programma voor u samen dat past bij uw wensen.

Fun & Teambuilding
Ook bij slecht weer
Vanaf 12 personen