FORT TRIVIAL – SPELPROGRAMMA

Daag uw collega’s of vrienden uit bij dit toegankelijke teambuilding programma! Gebaseerd op Trivial Pursuit (Triviant), is het doel om zoveel mogelijk trivianten te verzamelen door middel van diverse denk en doe opdrachten die u vooraf zelf heeft uitgekozen.

Bouw het fort exact na

Wat dacht u van het altijd hilarische inundatiespel, waarbij u tegen een ander team zoveel mogelijk water van A naar B moet brengen met bamboebuizen of uw communicatieskills testen met Fort Bouwen, waarbij het team in tweeen wordt gedeeld, het ene team een afgebouwd fort ziet en dit met portofoons moet communiceren naar het andere team die het fort exact moet nabouwen. Bij een aantal spelonderdelen moet gezocht worden naar een code om het munitiekistje te openen, waar de triviant in zit.

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

Fort Trivial wordt altijd afgesloten met een door u gekozen finalespel waarbij alle teams tegen elkaar strijden om de gouden triviant, bijvoorbeeld met de Fort Pyramide, waarbij de teams een zo hoog mogelijke pyramide moeten bouwen met bamboestokken. Het leuke van Fort Trivial is dat u vooraf zelf een keuze mag maken uit de meer dan 20 spelonderdelen en zo uw eigen spel/teambuilding programma samenstelt.

U kiest zelf de spelonderdelen

Daarnaast hebben wij dit programma zelf ontwikkelt wat betekent dat u zelfs een aantal spelonderdelen kunt aanpassen, zoals eigen vragen bij de Bommen & Granatenquiz (gebaseerd op het verjaardagsspel van Ik hou van Holland)! Wilt u een gezellige middag, waarbij samenwerken en plezier de belangrijkste ingrediënten zijn? Kies dan voor dit leuke spelprogramma, al mogelijk met een groep vanaf 10 personen (tot wel 200 personen!). Mail ons op info@fort1881-events.nl om een volledig overzicht van alle spelonderdelen te ontvangen.

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

VOORBEELD PROGRAMMA
  • 13:30 – Ontvangst met een gewenst drankje en iets zoets

  • 14:00 – Uitleg en start Fort Trivial

  • 15:00 – Korte pauze met een frisdrankje of koffie

  • 15:30 – Vervolg Fort Trivial

  • 16:30 – Finalespel en prijsuitreiking

  • 17:00 – Gezellige borrel op het terras van het fort

  • 18:00 – Uitgebreide barbecue met uitzicht over de Nieuwe Waterweg

  • 20:00 – Einde van uw dag op het fort

Uiteraard is dit een voorbeeld programma. Met veel plezier gaan wij met u in overleg om het programma naar uw wens samen te stellen.

100% Fun
Teambuilding
Vanaf 10 personen