POWERKITEN – AAN DE WATERWEG

Ervaar de kracht van de wind in Hoek van Holland! De kites zijn er in alle soorten en maten zodat er ook met minder wind gevliegerd kan worden.  U blijft ten alle tijden op het land, het is dus niet op het water! De sport heeft voor ieder wat wils, door te spelen met de grootte van de kite beslist u zelf hoe groot u de uitdaging maakt.

Tips & Trics

Onder begeleiding van ervaren instructeurs worden de fijne kneepjes van het Powerkiten uitgelegd. U gaat in teams van 2 of 3 te werk en probeert de kite in de lucht te houden. Let op: Dit klinkt makkelijker dan dat het is! Vervolgens krijgt u de opdracht om verschillende trucjes te leren toepassen en een grotere kite te proberen.

OFFERTE AANVRAGEN

Het Powerkiten zorgt bij veel mensen voor een compleet nieuwe (kite) ervaring. Door buiten bezig te zijn met een interactieve sport wordt samenwerking versterkt. Het powerkiten is geschikt voor een leuke vrijgezellendag, familiedag of bedrijfsuitje. Vraag daarbij ook naar onze horeca mogelijkheden!

Combineer en profiteer!

Powerkiten is te combineren met al onze andere activiteiten. Reserveer bijvoorbeeld het powerkiten + Bubble voetbal en profiteer! Combinatieprijzen zijn altijd voordeliger!

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op! Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten!

OFFERTE AANVRAGEN

VOORBEELD PROGRAMMA
  • 10:00 – Ontvangst met een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers

  • 10:45 – Uitleg activiteiten programma

  • 11:00 – Start Powerkiten

  • 12:00 – Uitgebreide lunch op het terras met uitzicht op de Nieuwe Waterweg

  • 13:00 – Start Bubble voetbal

  • 14:00 – Einde activiteiten en start borrel op het terras

  • 15:00 – Einde dag op het fort

Uiteraard is dit een voorbeeld programma en stellen wij met veel plezier een programma voor je samen dat past bij jouw wensen.

Fun & Teambuilding
Afhankelijk van wind
Vanaf 10 personen

Offerte Aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ