RIB VAREN – FUN

Spectaculair scheuren over het water met ca. 70 km/u? Dat kan met een RIB (Rigid Inflatable Boat)! Deze RIB’s worden ook gebruikt door de politie, de marine
en de KNRM en zijn een ware achtbaan over het water! Op zo’n tien minuutjes lopen van het fort ligt de Berghaven, vanwaar de RIB voor u en uw gasten klaarligt.

Handen in de lucht als je durft!

Na een korte introductie van de schipper en natuurlijk de nodige beveiliging (zwemvesten, droogpakken etc) gaat u met maximaal 10 personen aan boord en vaart u richting de Nieuwe Waterweg. Handen vast (of handen in de lucht als je durft) en scheur langs de enorme zeeschepen richting de open zee. Spring over de golven en geniet van water, zon en golven! Spectaculair!

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

RIB varen kan leuk als onderdeel van uw dag op het fort. Zo is het een perfecte meeting onderbreker, letterlijk een frisse neus halen! Maar ook leuk als onderdeel van een activiteiten carroussel tijdens het middagprogramma. Hierbij bieden wij uw gezelschap meerdere activiteiten aan zoals RIB varen, drone vliegen, een rondleiding en bijvoorbeeld shooting games. Op deze manier is er voor ieder wat wils en zit er een leuke variëteit in de activiteiten.

RIB’s racen tegen elkaar

Bij grotere groepen kunnen we meerdere RIB’s organiseren en kunt u nog een beetje racen met elkaar. Ook voor kinderen is het natuurlijk een waar avontuur. De kinderen kunnen mee vanaf een jaar of acht (beetje afhankelijk van hun lengte).

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

VOORBEELD PROGRAMMA
  • 09:00 – Ontvangst met een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers

  • 09:30 – Start vergadering in het fort

  • 12:00 – Uitgebreide lunch op het terras met uitzicht op de Nieuwe Waterweg

  • 13:00 – Vervolg vergadering in het fort

  • 14:30 – RIB varen

  • 15:30 – Vervolg vergadering in het fort

  • 17:30 – Een heerlijke diner in het sfeervolle M-gebouw

  • 19:30 – Einde van uw dag op het fort

Uiteraard is dit een voorbeeld programma en stellen wij met veel plezier een programma voor u samen dat past bij uw wensen.

Fun op het water
Energizer
Vanaf 6 personen