SHOOTING GAMES – FUN

Wilt u even een break tijdens het vergaderen? Of een leuke activiteit tijdens uw familie-uitje? Kies dan voor onze shooting games! Maak kennis met diverse schietvormen zoals boogschieten, waarbij u met pijl en boog moet proberen in de roos te schieten. Gewoon voor de fun en ook leuk als competitie onderling. Wie schiet er het vaakst raak en in de roos? Geschikt vanaf acht jaar.

Schiet op veldflessen

Bij de shooting games gaat u ook schieten met (zware) luchtbuksen. Schiet op veldflessen of probeer de “muis” omver te schieten door de oorspronkelijke schietgaten van het fort! Daarnaast kunnen we de shooting games uitbreiden met katapult schieten en een waterpistolen gevecht! De shooting games zijn perfect voor kleine en grote groepen en duren ongeveer 1 – 1,5 uur.

OFFERTE AANVRAGEN

De Shooting Games zijn leuk als korte activiteit voordat u met de hele familie gaat genieten van een heerlijk diner aan lange tafels in de fortgracht of als meeting onderbreker tijdens een dagje vergaderen op het fort.

Ideaal tijdens uw eigen festival

Mocht u een grote variëteit wensen tijdens uw dagje uit op het fort, bijvoorbeeld tijdens uw eigen festival, zijn de shooting games ook ideaal. Biedt uw gasten meerdere activiteiten aan op “vrije inloop” zoals boogschieten, schieten met een luchtbuks, drone vliegen, een escape room en laat ze tussendoor genieten van allerlei lekkere foodtrucks met een diversiteit aan hapjes en drankjes.

OFFERTE AANVRAGEN

VOORBEELD PROGRAMMA
  • 16:00 – Ontvangst met een heerlijke cocktail bij de entree van het fort

  • 16:30 – Start Privé Festival met diverse foodtrucks en activiteiten zoals de shooting games in het fort

  • 18:30  – Start live muziek op het terras met uitzicht over de Nieuwe Waterweg

  • 20:00 – Afsluiting met een knal!

  • 20:30 – Einde Privé Festival

Uiteraard is dit een voorbeeld programma en stellen wij met veel plezier een programma voor u samen dat past bij uw wensen.

100% Fun
Competitie mogelijk
Vanaf 12 personen

Offerte Aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ