VAARTOCHT – FUN

Fort 1881 is gelegen aan de Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland. Vlakbij het fort bevindt zich een de Berghaven, vanwaar de ferry vertrekt naar de Maasvlakte.
Een prachtige vaartocht van ca. 1 uur, waarbij u grote zeeschepen en cruiseschepen voorbij ziet varen richting de haven van Rotterdam of de open zee op naar…?

Schitterende natuur

Maar ook de natuur is hier schitterend! Bij de halte “Landtong” ligt een ruig duingebied vol flora en fauna en zelfs zeehonden! Geniet van het uitzicht en het nieuwe strand van de tweede Maasvlakte. De ferry kan niet worden afgehuurd, maar is gewoon “openbaar vervoer”. Dit betekent dat wij de vaartocht wel voor u kunnen reserveren, maar dat we gebonden zijn aan vaste tijden. Uiteraard kunnen wij hiermee rekening houden tijdens de planning van uw evenement.

OFFERTE AANVRAGEN

Het is ook mogelijk om halverwege af te stappen bij de Nieuwe Maasvlakte, bij Futureland. Dit informatiecentrum van de Nieuwe Maasvlakte biedt een uniek én interactief kijkje bij het opspuiten van een nieuw haventerrein, het lossen en laden bij ultramoderne kades of bij baggerwerkzaamheden.

Vaartocht met prachtige uitzichten

De vaartocht is niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook leuk voor de jongere oudere met al zijn prachtige uitzichten. Plan de tocht tijdens uw familiedag op het fort of cultureel uitje met uw collega’s!

OFFERTE AANVRAGEN

VOORBEELD PROGRAMMA
  • 13:00 – Ontvangst met een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers

  • 13:30 – Wandeling naar de haven & vaartocht naar de 2e Maasvlakte

  • 14:30 Bezoek aan Futureland op de Nieuwe Maasvlakte

  • 15:30 – Vaartocht retour naar de haven & Wandeling naar het fort

  • 16:30 – Borrel op het terras & Mogelijkheid tot bezoek museum

  • 17:30 – Uitgebreide barbecue

  • 19:00 – Einde van uw dag op het fort

Uiteraard is dit een voorbeeld programma en stellen wij met veel plezier een programma voor u samen dat past bij uw wensen.

Fun op het water
Educatief
Vanaf 12 personen

Offerte Aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ