PERFECTE PLEK VOOR BEDRIJFSEVENEMENTEN

Fort 1881 biedt uw bedrijf een unieke kans voor een rustige vergadering, een gezellig bedrijfsuitje of een productpresentatie. Verder biedt het oude kustverdedigingsfort plaats aan teambuildingactiviteiten, congressen en relatiedagen voor tien tot driehonderd deelnemers. En dit fort ligt slechts een steenworp afstand van Rotterdam en Den Haag.

Veelzijdige arrangementen

Wij kunnen uw bedrijf altijd een passend arrangement bieden. Vooral dankzij onze veelzijdige accommodatie. Zoals de oude officierskantine, het mooie terras met uitzicht op de Nieuwe Waterweg, de unieke droge gracht en de talloze historische verblijven. Wilt u uw vergadering of bedrijfsuitje combineren met bijvoorbeeld een vaartocht door de Rotterdamse havens, een diner in ons restaurant of een museumbezoek? Het is allemaal mogelijk.

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

Van alle vergadergemakken voorzien

Onze officierskantine uit 1901 leent zich perfect voor uw vergaderingen, congressen en conferenties. Net zoals de individuele kamers in het fort of de fortbar. De meeste van deze authentieke, historische ruimtes kunnen we uitrusten met bijvoorbeeld WiFi, flip-overs, dvd en tv, een beamer en een scherm.

Unieke bedrijfsuitjes

Een deel van Fort 1881 is speciaal ingericht voor bedrijfsuitjes. Zo leren uw collega’s met ons speciaal ontwikkeld programma ‘Fort Ministerie‘ het Fort én elkaar beter kennen. Dit programma bevat in elke kamer een uniek spel, gebaseerd op de historie van het Fort. Al deze spelen laten de deelnemers samenwerken.

Gevarieerde teambuilding

Naast Fort Ministerie bieden wij uw bedrijf een groot aantal andere activiteiten. Bijvoorbeeld Fort Trivail – gebaseerd op Trivail Persuit – en de Fort Recycle Challenge, waarin duurzaamheid centraal staat. Deze zeer diverse activiteiten maken allemaal gebruik van de authentieke elementen van Fort 1881 en stellen teambuilding centraal.

Voor feesten, evenementen en vergaderingen is het fort op afspraak geopend.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch 088-1881500 of via de mail info@fort1881.nl

Fun & Teambuilding
Ook bij slecht weer
Vanaf 12 personen