BEDRIJFSUITJE

Ga op ontdekkingstocht tijdens uw bedrijfsuitje in dit stoere fort terwijl de machtige zeeschepen langsvaren! Op dit historische pantserfort uit 1881 bieden wij u een groot scala aan mogelijkheden voor de invulling van een bijzonder bedrijfsuitje. Misschien wilt u de dag starten met een formeel gedeelte? Dat kan bijvoorbeeld in de prachtige gangen van het fort of bij kleinere groepen in één van de vergaderruimtes die vroeger dienst deden als manschappenvertrekken.

Teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje

Ook een klein beetje teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje? Maak een keuze uit één van onze fun & teambuilding programma’s zoals het unieke Fort Ministerie, waarbij u in de voetsporen kunt treden van het historische kabinet uit de Tweede Wereldoorlog.

OFFERTE AANVRAGEN

Natuurlijk zorgen wij ook voor de inwendige mens gedurende deze bijzondere dag. Wat dacht u van een uitgebreide lunch in het sfeervolle fort of een heerlijke Barbecue op het terras met uitzicht over de Nieuwe Waterweg? Proost met uw collega’s op uw volgende succes tijdens een gezellige borrel.

Combineer culinair met cultuur

Misschien vindt u het leuk om culinair en cultuur te combineren en verzorgen wij een smaakvol walking diner door het fort. Wij denken graag met u mee bij het organiseren van uw geslaagde bedrijfsuitje en nemen daarbij graag (alle) zorg uit handen!

OFFERTE AANVRAGEN
Fun & Teambuilding
Ook bij slecht weer
Vanaf 12 personen

Offerte Aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ