AUTHENTIEKE RUIMTE VOOR UW RELATIES

Nodig uw relaties uit voor een onvergetelijke dag op het stoere Fort 1881. Maak hiervoor gebruik van de vele authentieke ruimtes in het fort om uw bedrijf zo mooi mogelijk te presenteren en laat uw gasten het fort interactief ontdekken. Plaats bijvoorbeeld in één of meer van onze ruimtes mooie vitrines met uw product of laat het gezelschap kennismaken met uw medewerkers in een interactief spel.

Goede marketingtool

Fort 1881 biedt alle mogelijkheden om van uw relatiedag een goede marketingtool te maken. Spectaulaire activiteiten, een fantastische catering en een gezellige entourage zorgen ervoor dat uw relatiedag een onvergetelijk evenement wordt.

OFFERTE AANVRAGEN

Integreer een aantal leuke activiteiten in uw realtiedag, zoals RIB varen over de Nieuwe Waterweg langs de grote zeeschepen of drone vliegen waarbij uw gasten vanuit de lucht zoeken naar het logo van uw bedrijf, wat ze vervolgens gebruiken als landingsbaan.

Unieke dag

Onze event managers denken graag met u mee, niet alleen over het inhoudelijke deel, maar zeker ook over de logistiek zoals parkeren, verlichting, aankleding en nog veel meer. Over de invulling van deze bijzondere dag gaan wij graag het gesprek met u aan. Maak nu een afspraak met één van onze event managers op het fort.

OFFERTE AANVRAGEN
Goed verzorgde catering
Binnen- en buitenlocatie
Tot 1000 personen
(meer op aanvraag)

Offerte Aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ