SPECTACULAIR DECOR VOOR TEAMBUILDINGPROGRAMMA

Stoer en bijzonder, dat is Fort 1881. Een prachtige locatie dus voor een goede teambuilding! Maak uw team (nog) hechter met onze spectaculaire teamprogramma’s die zijn toegesneden op het historische pantserfort en zorgen voor een betere samenwerking en communicatie in uw bedrijf.

Diverse programma’s

Wij laten graag onze verschillende programma’s zien. Uniek is bijvoorbeeld het Fort Ministerie, een toegankelijk programma waarbij alle medewerkers van uw bedrijf moeten samenwerken en communiceren om tot een goed eindresultaat te komen. Maar we bieden ook programma’s, zoals Chain Reaction en de Recycle Chalenge waarin duurzaamheid en samenwerking hand in hand gaan.

OFFERTE AANVRAGEN

Met veel plezier maken onze event managers een teambuildingprogramma op maat. Samen met u kijken ze op welke manier we uw doelen kunnen verwezenlijken. Wilt u bijvoorbeeld actief aan de slag, of misschien starten met een goede brainstormsessie? Samen kijken we naar de beste invulling van de teambuilding.

Coaching

Wilt u de teambuilding na afloop evalueren? Dan gaan wij graag met u op zoek naar de juiste coach die past bij uw bedrijf en uw missie. Natuurlijk sluiten we de dag af met een gezamenlijke borrel en/of barbecue om de resultaten samen te vieren en elkaar in de ontspannen setting van het fort beter te leren kennen!

OFFERTE AANVRAGEN
Fun & Teambuilding
Ook bij slecht weer
Vanaf 12 personen

Offerte Aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ