GEZELLIG, ACTIEF EN UNIEK

Ons stoere fort met een geweldig uitzicht over de Nieuwe Waterweg is de ideale lokatie voor een klein of groot familiefeest. Of nu opa zijn 75ste verjaardag viert, de jaarlijkse familiereünie een bijzondere invulling nodig heeft of dat u besluit elkaar het ‘ja-woord’ te geven. Fort 1881 biedt talloze mogelijkheden, variërend van spelprogramma’s en dronevliegen tot een luxe diner of een spetterende feestavond.

Veelzijdig familiefeest

Voor een gezellig familiefeest steken wij graag onze handen uit de mouwen om uw wensen waar te maken! Onze flexibele event managers denken graag met u mee hoe u deze bijzondere dag kunt invullen. En of dat nou een sfeervol etentje is met de hele familie of een uitgebreide dag met onder andere een leuke competitie tussen de neven, nichten, broers, zussen, ooms en tantes, veel is mogelijk op dit stoere fort bij Rotterdam.

OFFERTE AANVRAGEN

Wat dacht u van eerst verzamelen op het fort voor een koffie met gebak, waarna u het fort in gaat om de strijd tegen elkaar aan te gaan in het unieke Fort Ministerie, waarbij u miljoenennota’s moet verzamelen om als winnaar gehuldigd te worden? Bij dit spelprogramma gaat u onder andere een “laserkamer” in, speelt u reuze Zeeslag tegen elkaar of schiet u de muizen om met echte luchtbuksen.

Barbecue bij het kampvuur

Na het spel nodigen wij uw familie uit voor een heerlijke barbecue bij het kampvuur op het terras van het M-gebouw, waar natuurlijk als eerste het winnende team wordt gehuldigd? Hierna kunt u lekker ontspannen genieten van al het smakelijke eten dat de kok voor u bereid en gezellig napraten over de leuke dag op het fort!

OFFERTE AANVRAGEN
Spelprogramma’s mogelijk
Binnen- en buitenlocatie
Vanaf 30 personen

Offerte Aanvragen

  • DD dash MM dash JJJJ